De Obelink Mobil 320 Easy Air Connected

Dit is een opblaasbare voortent die speciaal ontwikkeld is om in de cassetteluifel van een camper te schuiven. De voortent is standaard voorzien van een 5 en een 7 mm pees zodat hij in bijna elke cassetteluifel te bevestigen is. Dus ook in onze Omnistore luifel van 3.30 meter lang. Nadat we de pees in de gleuf van de cassetteluifel hadden geschoven, mocht onze kleinzoon beginnen met het oppompen van de luchtslangen met de meegeleverde handpomp die voorzien is van overdrukventiel. Zoals de naam al doet vermoeden zijn alle luchtslangen van deze voortent met elkaar verbonden en je kunt de hele tent dus via slechts één ventiel oppompen. Er zijn drie staande hoofdslangen met elk een eigen ventiel, dus je kunt ze ook een voor een oppompen als je wilt.

Ingangen

De voortent is rondom voorzien van 4 ingangen. De twee zijdeuren zijn voorzien van een hordeur en de twee voordeuren kunnen met de meegeleverde luifelstaanders uitgezet worden als luifeltje. De tent kan ook bij slecht weer goed geventileerd worden omdat boven de voordeuren/luifel permanente ventilatieopeningen zitten. Dankzij de geïntegreerde én meegeleverde fluorescerende stormbanden kan de Mobil 320 zeer stevig neergezet worden.
Dordat de zijwanden zijn aan de camperzijde zijn voorzien van schuimkussens, kun je zorgen voor een goede afdichting. Deze kunnen namelijk met de meegeleverde aandrukstangen strak tegen de camperwand en cassettebox gedrukt worden. We moeten nog wel voor een extra tochtsrip aan de onderzijde van de camper gaan zorgen, zodat het geheel af is.

Binnentent

Deze voortent heeft standaard geen voorziening voor een binnen slaaptent. Maar je kunt met wat oassen en meten een standaard slaaptent aan de binnenkant ophangen. Wij hadden er een met een grondopervlak van 140x210 meter zodat een standaard luchtbed voor 2 personen daar makkelijk in kan worden gelegd.

De voortent wort NIET verhuurd

Voor de volledigheid willen we nog even aangeven dat we deze voortent niet verhuren. We nemen deze zelf mee als een of meerdere kleinkinderen meegaan en ze graag in een eigen tentje willen slapen. Daar is deze uitstekend geschikt voor volgens onze kleinzoon.

Luifel

De camper heeft de beschikking over een luifel die heel snel (sneller dan de voortent) is uitgedraaid. Stoelen en tafeltje eronder en je heft een fantantisch terras.