Wij houden van kamperen en dat delen we graag. Dit paasweekend kunnen wij zelf niet, dus de camper is vrij om te boeken.

Waar naar toe?

Wij gaan graag naar Renesse in Zeeland. Waarom? Nou, de schoonheid van het strand van Renesse wordt nergens in Nederland geëvenaard. Renesse heeft verschillende prijzen mogen ontvangen voor het strand waaronder de Blauwe vlag, een Internationale milieuonderscheiding die je niet voor niets krijgt. In Renesse zijn ze er maar wat trots op dat hun strand zo schoon is.

Zonsondergang

Het strand is op z'n mooist een uurtje of zo voordat de zon verdwijnt. En je kunt hier natuurlijk de zon zien zakken in de zee. Gedurende deze tijd tot dat de zon is verdwenen heerst er een serene rust over het strand en kun je al wandelend genieten van het geluid van de golven en meeuwen.

Camper huren

Klinkt dit verleidelijk? En heb jij geen camper, dan kun je die van ons boeken. De camper is beschikbaar van 3 april tot 7 april voor 4 nachten. Je betaalt dan € 480,- (langer boeken kan altijd). Ga naar reserveren en vul de dagen en je gegevens in.