Rijd daarom ook nooit te lang door, want de kans is groot dat je op een volle camperplaats aankomt. Om meer zekerheid te hebben om een plekje te bemachtigen, is het aan te raden om vroeg in de middag aan te komen.

Voor een goede voorbereiding is het Facile-en-Route campergids combipakket onmisbaar. We hebben daarom een exemplaar in de camper gelegd. Hiermee heb jullie vrijwel alle camperplaatsen van een aantal Europese landen op zak. Altijd handig om van tevoren je route met gewenste overnachtingsplekken uit te stippelen! Aan de hand van symbolen zie je gelijk of de beoogde camperplaats aan je wensen voldoet. Ideaal!

In de camper zit ook een telefoonhouder. Daar kun je jouw telefoon met navigatiesoftware in plaatsen. Kijk ook eens of de app Campercontact iets voor je is. Campercontact is één van de grootste platforms voor camperlocaties ter wereld. Met ruim 35.000 camperlocaties in 58 landen bieden de app en website een schat aan reisinformatie voor camperaars. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars.