Koffiezetten op stroom?

In de camper staat een klein koffiezetapparaat welke op stroom werkt. We hebben een apparaat gekozen dat relatief weinig stroom verbruikt, maar toch zou het kunnen dat dit op sommige campings toch net teveel zal zijn en dat de zekeringen eruit klappen.

Denk er aan dat wanneer je de camper niet hebt aangesloten op het 220/230 stroomnet op een camping oid, dat je dan geen gebruik kunt maken van het koffiezetapparaat en/of waterkoker.

Koffie zetten zonder stroom

Gebruik je liever geen stroom, of sta je niet op een plek waar je op het stroomnet kunt aansluiten, dan zijn er genoeg andere manieren om koffie te zetten.

Wat dacht je van oploskoffie, of ouderwets filterkoffie met gekookt water zetten, daarvoor kun je ook ons koffiezetapparaat gebruiken. Je kunt natuurlijk ook een percolator meenemen (is niet in de camper aanwezig). Zelf zijn we dol of kopje Toebroek ook wel Griekse koffie genoemd. Je doet gemalen koffie in je mok en dan heet water erop. Wachten totdat de koffiedrap naar beneden is gezakt en je hebt een lekker bakje campingkoffie.

Nu je weet hoe je lekkere koffie kunt zetten in de camper, ben je er vast klaar voor om op vakantie te gaan of om de camper te boeken. In onze inventaris zit een eenvoudig koffiezetapparaat inbegrepen. Het apparaat heeft een eigen filter, maar als je liever een papieren filter gebruikt dan moet je filtermaat 2 meenemen.