Televisie aan boord

In onze camper is televisieapparaat aan boord. Maar we houden liever vakantie in plaats van televisie kijken. Echter, als wij zelf toch eens het nieuws of zo uit Nederland willen volgen, dan kijken we via TV en ingebouwde Chromecast. Daarnaast heeft de TV ANDROID TV en ingebouwde wifi. Deze TV is ook voorzien van HDR10 en HLG weergave en is standaard uitgerust met Netflix, Youtube en Amazon Prime. Stream ook gemakkelijk je eigen content d.m.v. de ingebouwde Google Chromecast. Denk er wel even aan dat je Wifi op de camping sterk genoeg moet zijn omdat je anders heel snel door je databundel heen bent.

Hoe je deze televisie kunt gebruiken lees je in deze handleiding.

Met een TV-app kun je op de laptop niet alleen live televisie kijken, maar veel van deze apps bieden ook de mogelijkheid om programma’s terug te kijken of om op te nemen! Heb je geen internet onderweg? Dan download je thuis de films en series die je op Netflix wilt zien!
LET OP: voor de app's als Netflix, Amazon Prime, Videoland etc. dien je je eigen account in te stellen. Zorg er dus voor dat je je gegevens bij je hebt.