Code Oranje of Rood

Bij het huren van een camper huur je een vervoermiddel en niet de reisbestemming. Mocht onverhoopt vanwege COVID-19 jullie reis niet door kunnen gaan dan kan in overleg met ons de boeking gratis worden omgeboekt naar een andere vrije periode. Moet je in het uiterste geval toch annuleren dan hebben wij flexibele annuleringsvoorwaarden.

Het gratis omboeken kan alleen indien vanwege code Oranje en/of Rood in het land van eindbestemming de reis niet door kan gaan. Ook wanneer aantoonbaar Nederlanders niet door een bepaald land mogen reizen kan de boeking gratis worden omgeboekt naar een andere vrije periode. In alle andere gevallen kan gebruik worden gemaakt van onze annuleringsvoorwaarden.

Bij annulering is huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  1. 15% van de huurprijs bij annulering langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  2. 50% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden maar niet langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  3. 70% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  4. 90% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode;
  5. 100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode.

Indien vanwege bovengenoemde COVID-19 maatregelen gebruikt wordt gemaakt van onze annuleringsvoorwaarden, worden geen administratiekosten berekend.